vilka läser min blogg

Kategori: Allmänt

Jag skulle vilja veta vilka ni är som läser min blogg
Berätta om er själva vad ni har för ponny/häst om ni tävlar/tränar osv
Har ni frågor så ställ dom också :) 
är lite nyfiken 
 
foto Li sjöstrand 
 

Kommentarer

 • Emelie säger:

  Emelie Josefsson här, följer dig slaviskt😉
  20 år, bor i Malå, Västerbotten.
  Har en 2 årig westfaliskt häst från Tyskland som ja nyss kastrerat. Top dressyrstam. Under inridning/inkörning.
  Ha även en korsning nordsvensk / tinker 9 år som jag haft sen han var 2. Nättare typ. Kör lite emellanåt. "Tomtar" på julen och har kört nåt bröllop. Tävlar 110 hoppning, tränar upp till 130.
  Lb-La dressyr. Tränar för att debutera medelsvår nästa höst!😄
  Hjälper till med lite försäljnings hästar och unghästar när folk omkring behöver hjälp.
  Tycker du är helt fantastisk! Följer även Elin. Vilka inspiratörer ni är!👏

  Svar: Åååå tack jag vill verkligen kunna inspirera☺️Lycka till med dina hästar 😊
  Om Mig!

  2015-11-05 | 17:37:11
  Bloggadress: http://emeliejosefssons.blogg.se
 • Agnes Mars säger:

  Agnes heter jag, går in åtminstone en gång om dagen. Jag har en 5 årig valack, Micatcho e. Don Romantic - Midt-West Ibi-Light, som så småning om ska upp i klasserna i dressyr. Idag siktar vi mer på att ta oss runt ;) Sen har jag två avelsston, Jazz - De Niro och Don Schufro - Hohenstein och deras två för e. Fürstenball och e. BH Zack. Dräktiga med Fürsten-Look och BH Zack. Jag tränar en del och har på sistone börjat intressera mig för centrerad ridning där träningen utgår från ryttaren istället för hästen. Så det har utvecklat min sits mkt. Nästa helg ska vi debutera LA och det ser jag fram emot mkt. Är en total avelsnörd och hänger på alla treårstest, championat, falsterbo mm och är väldigt engagerad inom SWB, särskilt SWB ung.

  Svar: Spännande stammar😊😊 du får skicka film om du har en riktigt fin unghäst😉 Lycka till med allt
  Om Mig!

  2015-11-05 | 17:54:59
  Bloggadress: http://micatcho.blogg.se
 • Malin säger:

  Malin heter jag. Falutjej från början, men bor i Skåne sedan snart tio år tillbaka. Har varit hästälskare hela livet, men aldrig ägt egen häst. Följer din blogg för jag tycker du har så vansinnigt fina hästar, och att du gör ett grymt jobb med både dina egna och andras!
  Hoppas på många fler fina blogginlägg framöver, och angående frågor så är jag nyfiken på vad den där lilla svarta snyggingen Eye Catcher är för en filur...

  Svar: Tack va glad jag blir 😊Lilla Eye Catcher är en 1,5 åring som jag hoppas ska bli en fin häst om några år. Föll för att han ser ut som Coco 😉
  Om Mig!

  2015-11-05 | 17:57:04
 • Lizette säger:

  Lizette heter jag, från Fränsta ( ca 7 mil väster om S-vall). Har en 16-årig valack e: Warsteiner-Katja -utrillo. Vi har startat tom Int I. Tävlar inte lika mkt längre, eftersom jag delar honom med min 14-åriga dotter. Hon har startat tom MSV B.
  Tittar in oftast varje dag och skulle gärna vilja läsa ännu mer. :)
  Du har fantastiskt fina hästar. Har du sålt 3-åringen förresten?

  Svar: Tack snälla Ska bli bättre på att uppdatera😉
  Lycka till
  Om Mig!

  2015-11-05 | 18:40:57
  Bloggadress: http://Lizettepadellaro.blogg.se
 • Anne Virkkunen säger:

  Hej jag kommer ihåg dig som en lite tuffing som ville rida Lilla B då jag jobbade på Svärdsjö RK. Det är så kul o spännande att se hur fantastiskt duktig du är o vilka fina hästar du har, har sett dig o dina hästar på tävling ibland irl. Jag har en 13 årig val Magini-Dragon, tränar o tävlar så gott det går, har en bra häst med en räv bakom varje öra ;-) hoppas på allt gott till er, hälsa gärna din mamma o pappa. Mvh Anne

  Svar: Meeen guuuud va kul!!! Ja lilla B den busiga lilla bruna ponnyn! Va roligt att du läser och lycka till med din😊
  Kram
  Om Mig!

  2015-11-05 | 19:54:01
 • Jenny Fordal säger:

  Jag heter Jenny Fordal och bor på Gotland. Jag delar mitt hästintresse med min sambo. Tillsammans har vi 13 hästar. Vi tävlar hoppning båda två. Jag har även tävlat upp till LA dressyr och fälttävlan. Har ridit bland annat ett ungponnychampionat i dressyr. Vi föder även upp några egna hästar varje år. Jag följer dig lite då och då. Jag tycker du är inspirerande som ryttare och verkar vara duktig på din sport! Jag hittade din blogg av en slump, tror det var någon länk på en annan blogg.

  Svar: Va roligt att höra tack:) Lycka till 😊
  Om Mig!

  2015-11-05 | 19:56:54
 • Anonym säger:

  http://nouw.com/Jennyfordal

  2015-11-05 | 20:43:29
 • Emily säger:

  Emily, 28 år från Vilhelmina, en liten ort i Västerbottens inland. Har en valack f-05 e. Camaro M-Happy Day som jag köpte nästan gratis, osedd via Facebook då han annars kanske skulle tas bort.
  Nu tävlar vi LA-dressyr med sikte på MSVC och kval till våren.
  I familjen har vi också en ardenner som min sambo drar timmer med. Även min 7åriga dotter är en riktig hästfantast så ponny står på inköpslistan.

  Svar: Härligt att han fick en chans hos dig lycka till
  Om Mig!

  2015-11-05 | 21:37:12
  Bloggadress: http://emilystighall.blogg.se
 • Cattis Hjärpe säger:

  Följer ju såklart :D!

  Svar: :)
  Om Mig!

  2015-11-06 | 06:06:48
 • Camilla säger:

  Camilla heter jag. 24 år från älvdalen ☺ har två stor hästar, en 6 åring e. Lasandos ut. Dragon o en 3,5 årig e. Czarczaf. Tävlar o tränar hoppning på lägre nivå men satsar på att komma ut mer o oftare i fortsättningen (skador som satt stopp).
  Läser din blogg då du är enormt inspirerande, har fina hästar och även fina bilder i bloggen ☺
  Vill jätte gärna se mer av ditt stall, ridbanan uppbyggnad ( har eget stall som ska renoveras o bra med tips är alltid välkommet), träningstips är att, ,tid välkommet☺ sen vill jag jättegärna ha tips angående unghästens uppbyggnad och arbete vid inridning, fodertips.. många punkter på önskeinlägg o ett långt inlägg, men frågar man i get så får man inget veta 😉

  Svar: tack för tips :)
  Om Mig!

  2015-11-06 | 11:19:33
 • Monica Bodell säger:

  Följer så klart 👍 Bästa Emma 💖

  Svar: :)
  Om Mig!

  2015-11-06 | 15:21:58
 • Julia säger:

  Julia här. Jag är 15 år och bor på Gotland ute på landet med mina nu två ridhästar. En utav dom skulle jag bara låna och rida "någon" dag i veckan och ge henne kärlek. Men det har nu efter 1 och 1/2 år lätt till att vi nu tränar hoppning upp till 120cm(tidigare inte hoppad högre än 50) och även lite dressyr vilket hon är jätte fin i men hon blir lätt uttråkad i dressyren och hittar då gärna på egna bus. Vi har även varit ute på någon lägre tävling och hon tycker att de är jätte spännande men blir även väldigt osäker på tävling. Men hon tror mer och mer på sig själv efter varje gång. Och hon älskar att visa upp sig☺️
  Och den andra hästen "räddade" vi eftersom att han var inte mer än skin och ben, och va även väldigt skygg. Idag är han jätte framåt och mysig och vill alltid va med och se vad man gör. Jag läser slaviskt din blogg för att du är en sån otrolig inspirationskälla och förebild! Både du och Elin. Tack för en underbar blogg❤️

  Svar: Tack snälla :)
  Om Mig!

  2015-11-06 | 15:34:39
 • Maria säger:

  Hej. Jag har numera två Hannoveranare, val -03 Don Frederico-Weltruhm-Weltmeyer och sto -10 Avagon-Dream of Glory-Grosso Z.
  Jag tävlar dressyr på StGeorge-nivå med valacken och håller på att lär känna mitt nya sto inför framtidens tävlingar.

  Jag tycker du och Elin inspirerar väldigt mycket med eran goda ridning och fina hästar.
  Jag läser gärna mer om träningstips, övningar och problemlösning mm.
  Tack!

  Svar: spännande Tack så mycket och lycka till med dina fina hästar
  Om Mig!

  2015-11-06 | 20:15:46
  Bloggadress: http://Ingetorp.blogg.se
 • Jenny säger:

  Jag är från Falun men bor nu i Linghed m min familj på en liten gård. Jag har en åring e.Canterbury-Warsteiner-Hertigen, hon är min första egen uppfödning så det är väldigt spännande! Hon är otroligt social o snäll men hon är ändå ett rödhårigt sto m bläs 😉 Läser din blogg o inspireras varje dag!

  Svar: :)
  Om Mig!

  2015-11-07 | 08:24:00
  Bloggadress: http://jennyzen.blogg.se
 • Natalia säger:

  Hej Natalia heter jag 25 pr gammal bor i Barcelona Spanien. Har en helt underbar PRE valack 8 år. För tillfället tävlas det inte då han har dragit på sig en senskada😩 kickar in dagligen på din blogg 😁 önskar lite mer uppdatering.

  Svar: Men va tråkigt hoppas han blir bra Va roligt att du följer mig ända från Spanien
  Om Mig!

  2015-11-07 | 13:35:05
 • Sara Weiberth säger:

  Hej Emma! Jag brukar kika in här lite då och då! Du inspirerar mig och har gjort ända sen jag såg dig rida första gången hos oss för Mattias för många år sedan!

  Svar: Å gulli du Sara
  Om Mig!

  2015-11-08 | 09:29:30
 • Cissi säger:

  Jag heter Cecilia och är 22 år från Norrköping :) har följt dig läääänge nu, helt klart en av de mest inspirerande bloggarna jag följer, suger i mig all kunskap du delar med dig av som en svamp haha!

  Jag förlorade min toppstammade 6-åring i somras, hon skulle bli DEN hästen för mig, den som får alla drömmar att bli sanna. Tyvärr satte en svår fraktur i bakknäet stopp för vår resa. Under konvalescensen (innan vi fick den slutgiltiga domen) hittade jag av en slump en 5-årig travare med riktigt, riktigt bra gång, som precis hade påbörjat sin omskolning. Jag tänkte att jag kunde ha honom som projekt vid sidan om medan jag väntade på att mitt sto skulle bli frisk. Ödet har sina vägar, så nu står jag plötsligt här med en ridtravare - något jag aldrig hade trott om någon hade sagt det till mig för ett halvår sedan. Jag tror dock helt vansinnigt mycket på den hästen, målet är att åtminstone tävla honom upp till medelsvår dressyr, men ju längre tiden går, desto mer potential ser jag i honom så nu vet jag inte om vi kommer stanna där. Time will tell :)

  Jakten efter min dressyrhäst fortsätter dock, även om den just nu är lagd på is, just nu finns varken tid eller ork till att ha två hästar i full träning.

  Nu fick du en hel roman, men så blir det ibland haha!

  Svar: hej va ledsamt men ändå vilken härlig historia. Du får gärna höra av dig och berätta hur det går med din ridtravare, så häftigt tycker jag
  kram och lycka till
  Om Mig!

  2015-11-08 | 21:05:45
 • Sofie säger:

  23 år från Ystad. Tävlat upp tom Int. I, med min häst, valack -98 e.Florestan I ue. Dramaturg. Han fick tyvärr galoppera vidare i somras efter en skada...

  Han var en bror (på mammans sida) till din Be Be, med samma uppfödare, Margret Grigoleit :-)

  Kanon blogg har du!

  Svar: Hej å beklagar Spännande har du film kvar på honom?
  Tack 😊
  Om Mig!

  2015-11-11 | 12:57:41
 • sofie säger:

  Där ligger några på youtube. Här är en:
  https://www.youtube.com/watch?v=Aa4ZumPYQpI

  Svar: tack :)
  Om Mig!

  2015-11-12 | 19:32:17
 • Agnes Mårs säger:

  Behåller dem tyvärr inte tills de blivit unghästar, utan de säljs som föl. Men det finns ju video trots det :)
  Varena, e. Fürstenball. https://www.youtube.com/watch?v=RS_ZZNqyilA
  Och Zignature, e. Zack. https://www.youtube.com/watch?v=LHhbu9_TA9I

  2015-11-14 | 14:28:49
  Bloggadress: http://micatcho.blogg.se/

Kommentera inlägget här: