Så nära

Kategori: Allmänt

Så nära att kvala in till Dressage Power Futures stars på Friends. 
Vi som så gärna ville rida vårat kür program var bara små små marginaler i från final. 
 
Lite bittert känns det allt. Men vi kommer igen ännu starkare nån dag i framtiden
 
 
 
Känns ganska bra att vara i toppen av dessa ryttare och hästar iaf!!! 
 
 
 

Seger!

Kategori: Allmänt

Det blev en vinst för mig och Cocomannen I årets sista start. Hade som mål att komma åt och rida honom inne på banan, och jag är faktiskt riktigt nöjd. Finns mycket som kan bli bättre men fick igenom det jag ville. 
69% och vinst. Nu laddad vi för vinterträningen och målet för 2017! 
 
 

Omega Alpha

Kategori: Allmänt

Jag har fått förmånen att prova olika kosttillskott från Omega Alpha.
 
Omega Alpha är ett kosttillskott som är baserat på endast naturliga hälsoprodukter och är just nu Kanadas mest sålda varumärke. 
Alla produkter utvärderas kliniskt av herbalists, apotekare, veterinärer, läkare och naturläkare för bästa resultat. Vi har nu fått hit detta fantastiska varumärke och jag är redan helt såld på dom produkter jag testa på mina hästar. 
 

I deras sortimentet finns bl.a 3 olika tillskott för luftvägsproblem, flera produkter för mage-tarm, även  ledmedel, hormon-balans, immunförsvar, avgiftning samt produkter för muskelåterhämtning och muskel-uppbyggnad, uthållighet och prestation.

 

Chill

Gör hästen mer lugn och fokucerad på sin uppgift utan att ta bort energin. Jag är mycket positiv till denna produkt och mina hästar känns mer koncentrerade på mig och mindre på omgivningen. Den tar bort den "dåliga" energin samtidit som den behåller den "bra" energin. stort +

 

 
 
 
 
 
 
Energi och återhämtning 
 
 
 
Denna använder man efter en prestation för att hjälpa musklerna att återhämta sig.
 
 
 
EnduraGin hjälper hästen att förbättra prestationen genom att den hjälper till att behålla styrkan och uthålligheten samt återställer energi nivån. 
 
 
För att ge lite extra energi inför en prestation så är denna suverän!! 
 
 
 
Biotic8 tillsammans med Gastra Fx är mycket bra för stressade magar. 
Hjälper stressade hästar att bli lugn i magen. Håller nu på att provar detta på Coco så återkommer med ett utlåtande :)
 
 
 
 
Inför resor finns RegenderEQ
Hjälper till att behålla en bra energinivå före/under och efter resor. Vilket medför att hästen äter och dricker bättre
 
 
 
För att beställa eller få mer info kontakta Annette. 
 072-859 03 50
 
 

79%

Kategori: Allmänt

Foxhill är en riktig stjärna. Han har skött sig så bra hela veckan och går in i stora ridhuset och levererar. Trots lite spänning så litar han på mig till 100%. Jag älskar verkligen att rida den hästen.
79% där skritten drog ner pga spänningen men vad gör det!!😀 Så lycklig att han är min.
 
Jag har så svårt att fokusera på ljud när det är för mycket ljud runt omkring. Så jag hörde inte ett ord vad tjejen sa som läste programmet. Så frustrerande men hoppas dom var förstående. 
 
❤️
 

Breeders veckan

Kategori: Allmänt

Tidigt på måndag morgon åkte vi till skåneland. Resan gick bra och Foxi var så snäll hela långa vägen. 
När vi kom fram letade vi reda på boxen och installerade Foxi, han var lite spänd till en början men anpassade sig väldigt bra. 
Amazing hade tid att ridas på tävlingsbanan på em/kvällen. Vi sadlade på och skulle ta oss ner på området. Vi bestämde att jag skulle hoppa på uppe vid stallarna, han brukar vara snälla att sitta upp på. Men nåt hände och han fick nån form av sadeltvång så bockade och for tills jag ramlade av. Det var inte så kul men jag hade tur som klarade mig helt ok. 
 
Igår på fm tävlade jag honom och jag kan förklara att han inte var med på noterna över huvudtaget. Ville inte fram till domarna och surade i halter, i cirkelbågen, galoppfattning mm. Inte vår dag och inte en bra start på detta breeders. 
 
Ett bra team!!
 
 
Foxi har fått varit ute på små promenader för att vänja sig lugnt och fint. Idag red jag och han kändes helt ok. Imorgon ska han få kolla på tävlingsbanan och jag hoppas han håller sig lugn. 
Snyggingen