en härlig måndags förmiddag

Kategori: Allmänt

Hej på er!! :)
 
Imorse när jag gick upp var det -11 brrr. Nu är vintern på ingång på riktigt. 
Min förmiddag har varit helt underbar, har ridit 3 fina hästar som strålade allihopa. Man blir så lycklig när man känner hur en pusselbit faller på plats, och dessutom på 3 hästar. Wow!!
 
Federation hade härlig framåtbjudning och tågade på idag. När han är självgående kan man göra vad som helst, har börjat lite smått med förvänd galopp och lite mindre volter där jag är noga med att stänga ytter och vända för inner och samtidigt börja få honom rund för skänkeln. Hans balans är enorm så det är inte ens svårt för honom, duktig häst!!
 
Be Be var lugn och avspänd och följde med mina hjälper, galoppen kändes så mycket bättre idag och vi kunde tom lägga volter i lite lugnare galopp utan att hon tappade den, styrkan börjar komma mer och mer. 
 
Ellie fick gå med kandar idag för andra gången. Hon kändes så fin. Någonting har hänt sista veckan, hon känns så mycket starkare och man kan sitta och rida med små hjälper och leka lite fram å tillbaka utan att hon tappar sig själv. Bytes träningen går bra, hon ska bara bli mer självsäker på vad det är vi gör. Fina häst, gillar henne skarpt. 
Ellie 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: