Tankar

Kategori: Bilder

Alla dagar är inte en dans på rosor, det är mycket som ska fungera för att allt ska gå runt! Jobb här och jobb där, stress hitådit, barnet ska ha mat, läggas köras till dagmamma. Hästarna ska tränas, det ska åkas till ridhus ja alla som har häst vet vilket jobb det är varenda dag!

Vissa dagar går allt emot en, det går dåligt att rida, fullt på gödselstacken så man inte ens kommer ut!! Det krånglar med allt man försöker göra! Det händer massa små skit saker hela tiden som tar all energi man har, dessutom kanske man råkar göra fel på jobbet, och får en grinig kärring på sig som kommer ut å klagar på att hon minsann inte ska ha reklam!! Då vill man bara lägga sig ner gråta å skrika! När man äntligen kommer hem helt slut så har man råkat slängt en tampong i toan så det är stopp i brunnen och möts av en irriterad och skitig sambo! Jackpot !!

Helt plötsligt så vänder det och man får en toppen dag allt flyter på,hästarna går riktigt bra då är lyckan på topp!Man studsar fram av glädje! Det är då man vet vad man sliter för varenda dag! Och det är värt allt jobb och slit!!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Stressa inte ihjäl dig! Ingen tackar en för det....tänk på att hinna njuta o vara med barnet, dom blir stora så fort! Hästar o jobb har vi hela livet! Kram

    2014-01-09 | 10:07:20
  • Frida säger:

    Mmm känner igen det där. Tack och lov har den milda vintern underlättat tillvaron avsevärt när man slipper sitta och köra till ridhus varje dag :)

    Fast ibland måste det faktiskt vara ok att ge sig själv en paus och lägga alla måsten och krav åt sidan. Hästarna dör inte av en oplanerad vilodag (fast egentligen är det allt det andra man behöver ta en vilodag från). Snart är det vår, tänk på alla härliga svala vårkvällar som kommer att spenderas hemma i paddocken. Göken kokoooar och man svär över de första myggen.

    Svar: Helt rätt Frida! Under våren och sommaren är ju allt så underbart!!!
    Om Mig!

    2014-01-09 | 11:30:41
  • Maria säger:

    Känner igen det du beskriver så bra och alla har nog dessa mindre bra dagarna men få vågar prata om det.
    Livspusslet är svårt nog som det är utan alla mindre roliga händelser som ibland inträffar på samma dag.

    Tack för dina tankar och en läsvärd blogg.

    Svar: Tack :)
    Om Mig!

    2014-01-09 | 17:55:33
    Bloggadress: http://Ingetorp.blogg.se

Kommentera inlägget här: