Tappat ridkänslan

Kategori: Allmänt

Det är just vad jag gjort nu! Chanel och jag jobbar bara emot varann. På 2 månader har vi kanske ridit 3 bra pass och jag vet inte hur vi ska ta oss igenom det här!
 
Ringde till Birgitta idag och hon gav mig en del övningar jag kan jobba med! Back too basic och jobba jämnhet! Skulle behöva 1000 pass för Birgitta, hon har så enkla lösningar ❤️
 
Blir ett pass i ridhuset imorgon också
 
 

Kommentarer

 • Elin Haglöf säger:

  Emma vet du vad jag gör när jag känner så? Tittar på filmer från träning/tävling där det gått riktigt bra, tänker tillbaka hur det kändes där och så blir man glad. Försök å ha i huvudet att du känt dig stressad och nere den senaste tiden, och att det antagligen är det som påverkar din ridkänsla. Sen har du själv skrivit: det är på vintern vi jobbar på våra STORA problem, så vi kan finrida mer under tävlingssäsongen! :) Och det är jobbigt för alla att rida igenom stora problem, om det så är bytesserier eller någon som tränar galoppfattningar... Jag sitter å tänker på alla stunder som vi ska få återuppleva 2014 .. Falsterbo, Flyinge, Meeting!! Fatta hur kul vi ska ha nu när vi vet lite hur allt fungerar i Falsterbo, bada sola njuta av fina hästar! SHOPPA! :) Åh jag längtar att få följa med dig på året 2014! Du ger mig så mycket inspiration å styrka att orka hålla i och kämpa med Molle, du har alltid trott på han och jag uppskattar det! Nu börjar det komma fram en trav och vi ska jobba vidare med att nyansera den. Och du ska jobba dig igenom din ridkänsla, den finns ju där i ryggraden. Du får backa ett steg och känna att du och hästarna leker fram känslan igen. STOR kram. :)

  Svar: Bästa Elin nu blev jag helt rörd ❤️ Tack för att du stöttar mig
  Om Mig!

  2014-02-02 | 09:28:24
  Bloggadress: http://ryttargladje.blogg.se
 • Sandra säger:

  Känner igen mig så fruktansvärt! Har tragglat med motgångar och motgångar och allt är bara skit så man känner bara för att lägga ner dressyren helt haha. Men jag hade också en kompis som gav mig ett enda tips, behövdes inte mer för att få min kugghjul i hjärnan att snurra igen! Nu är vi påväg tillbaka igen!

  Jag menar att det är guld värt att ha en kompis att vända sig till ibland och få nått enkelt tips för att hitta tillbaka till tänket! hoppas det löser sig för dig! :)

  Svar: 😀 Det är så för alla, men drygt när man är det. Tur det vänder och blir bättre 😀
  Om Mig!

  2014-02-02 | 16:31:36
  Bloggadress: http://mittkallblod.blogg.se

Kommentera inlägget här: