Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag var det jobb igen från kl 06.15- 15.00. Fick köra bil idag och dela ut posten på hemma plan. Ganska skönt ibland, men jag föredrar att springa i trapporna. Jag får så ont i kroppen när jag sitter i postbilarna, dom är inte gjorda för korta tjejer. Jag får hänga ut genom rutan för att nå lådorna.
 
Pappa mötte upp mig på sveden med Coco för att jag skulle hinna rida honom i ridhuset och träna lite program och "titt" träning. Han skötte sig fint och lyssnade mycket bättre idag än förra gången. Det är en helt annan sak att rida program, allt ska stämma precis. Vissa grejer gick jätte bra medans andra gick mindre bra. Men det känns ändå ok inför tävlingen, det blir träning för honom första starterna.
 
Chanel rycktade jag och myste med, hon är nog den gosigaste hästen som finns. Hon älskar att kela och klias, det är så mysigt :)Hon fick en liten tur igår, men tror att hon hade sin "dag "som hon brukar ha när hon är brunstig. Det är enda gången som hon blir lite ovillig och vill göra som hon tycker. Men det är bara att glömma, nästa gång är hon Chanel igen :) Gången innan var så otrolig fin att jag blev helt rörd när jag red. Vilken känsla jag hade då, helt underbart.
 
 
 
 
 
 
Coco!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: