Chanels utveckling del 1

Kategori:

 

Chanel har alltid varit okomplicerad och fin att rida! När jag köpte henne var hon stabil och snäll, bara att hoppa å rida på!
En sak hon inte gillade var att ha ländtäcke, då bockade hon av mig i en jävla fart ha ha. Tror inte ens hon förstod vad som hände! 
 
Vi gjorde våran första start förra året i en LB:1 som vi segrade med 75%!! Under hela förra året visade hon vilken fantastisk häst hon är och vilket otroligt temperament! Super cool tävlingshäst med mycket kapacitet! Vi red ett par LA och några Msv C och avslutade året med att vinna en MsvC på 75% och dessutom blev hon rankad som nummer 1 i Sverige, flest poäng av alla 5 åringar inte dåligt. 
 
Nu i år har hon fortsatt att visa hur duktig hon är. Vunnit Msv B på 71,5%! tyvärr har vi inte fått till en super ritt ännu, har alltid varit någon liten missuppfattning mellan oss inne på banan. Och missar man ett byte och får en 0 så försvinner många många poäng. Det handlar om så små saker som ska stämma exakt. Men detta år är ett träningsår inför nästa år!
 
Även i Falsterbo visade hon hur fantastisk temperament hon har. Det var en väldigt nyttig och lärorik tävling för oss. Även fast ritten inte var den bästa så fick vi med oss otrolig bra erfarenhet.
 
Nu ska vi fortsätta att träna inför nästa år och målet är att rida Msv A och kvala till Falsterbo!
 
 
 
 
Finaste Chanel 
 
 

Kommentarer

  • Stina säger:

    Efter att ha tittat på bilderna, hur lång är du och hur stora är dina hästar?

    Svar: Jag 160 hästarna 170 och 174 😊
    Om Mig!

    2013-08-14 | 22:24:46

Kommentera inlägget här: