Gårdagens pass

Kategori: Allmänt

Coco var först ut att lufta sina ben lite! Jobbade honom i lägre form i olika tempon och red mestadels lösgörande arbete! Han var taggad och tyckte att det var roligt att jobba igen efter några dagars vila! 
 
Chanel kändes väldigt fin från början jobbade mycket med öppnor,förv sluta på medellinjen och slutor över diagonalen i galopp! Det fattas fortfarande lite i styrkan för att hon ska orka vara samlad och luftig! Traven har hon utvecklat ett steg till och där var allt så lätt! Hon tar mina halv-halter och blir kvick i samlingen utan att gå iväg en härlig känsla! Hon dansade fram i alla rörelser fina underbara häst!!
 
 
Även Italiano fick ett pass och han kändes så fin! Han var med mig och lyssnade helt på mig idag, lite skillnad från här om dagen då han gjorde allt tvärtom! han börjar utveckla sina gångarter och styrkan börjar sitta! Riktigt fin kommer den hästen att bli:) 
Han kan bli lite så att han bara studsar på stället när han inte har lust, men det gäller att jobba igenom det också! :) styrkan ska byggas upp steg för steg hela tiden!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: