Bilder från idag

Kategori: Allmänt

Här kommer några framridningsbilder från Flyinge idag. Bilderna är tagna av den bästa hästskötaren Elin, tack för allt du gör för oss :)
Fin galopp i en härlig atmosfär i stora Flyinge 
 
Vi laddade hela dagen uppe vid stallet där Coco står, ett skrittpass på morgonen sen putsning av all tävlingsutrustning. Fika och lunch i den härliga skånesolen!! Lugn och trivsamt, långt från all tävlingsstress!! 
 
 
När vi kom fram till Flyinge började vi med en veterinärbesiktning där Coco skötte otroligt bra!!Därefter sadlade vi och red iväg till framridningen. Där väntade fantastiska Birgitta, en helt underbar människa med så mycket erfarenhet!! Coco skötte sig exemplariskt från början till slut, dock tappade han lite energi inne på banan men han var lugn å ridbar!Och jag kan inte begära mer av honom nu. Vi red ihop 77,4% och blev 6:a av 35 st därmed klara för final på lördag. 
Fantastiska ridbara häst som har gått från bebis till en stor vacker häst. Detta är som jag sagt tidigare ett träningsår inför nästa år och nu känner jag att hans kvalitéer börjar komma fram. Jag har gett honom tid och verkligen jobbat och utbildat honom från början. Nu är vi så samspelta och trivs ihop.
Galoppsluta
Förvänd Galopp
Till veterinärbes
Bästa pappa och Coco! Kolla in täcket, ett VM täcke Birgitta ville låna ut till Coco, så han skulle glänsa!!
Snygg eller??
 
 

Kommentarer

  • ingela säger:

    riktigt snyggt :D

    2013-10-01 | 22:48:59
  • Sofie säger:

    Så fina!

    2013-10-02 | 07:45:36
  • Emilie säger:

    Han är så himla vacker!!! :-)

    2013-10-02 | 14:14:04

Kommentera inlägget här: