Dagens pass

Kategori:

 
 
Träningen idag med Chanel gick verkligen bra!Pappa hjälpte mig att få med hennes bakben på rätt sätt och idag fick hon den fina galoppen mycket snabbare. Vi har börjat träna genom att samla galoppen och rida fram 3 galopp språng utan att hon springer fram å tappar bakbenen sedan tillbaka igen och sen fram igen. Riktigt jobbigt tycker hon att det är och protesterar lite men sen går hon på. Chanel är en häst som verkligen vill göra sitt bästa i allt, hon är så positiv till arbete så jag tycker det är svårt att veta hur mycket jag kan ta igenom saker, men nu är det en tröskel vi ska över och då måste hon bli stark i det jobbet. 
Förra gången lyckades vi byta 5 byten i vart 3:e och även idag!!! Helt otroligt att vi redan börjar få till seriebyten. Men pappa sa en gång att sitter bytena och galoppen är stark kommer hon att kunna byta flera byten efter varann hur lätt som helst, så han hade väl rätt i det också :) 
 
Coco han gick super fint äntligen börjar hans trav komma fram!!!han kan verkligen röra sig den hästen, men han behöver bli starkare i allt och vi tränar mycket lydnad för att han ska lyssna på mig i alla lägen. I galoppen stärker vi samlingen och försöker göra bytena stabila. I traven blir det mycket fram å tillbaka och kvickhet, att få ihop samling, energi och kvickhet i bakbenen är inte så bara. Känns som vinterns träning börjar sätta sig nu, så vi kan börja finslipa allt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Pirkko Jönsson säger:

    Hej Emma!
    Skönt att det går bra nu!!Du är så duktig!
    Och Matti är superduktig!!
    Lycka till i framtida tävlingar!!!

    Önskar dig lycka och styrka❤
    Må så Gott och hälsa Mona&Matti så gott❤

    Kram❤


    Svar: Tack va go du är!Dom hälsar tillbaka. Ha det så bra
    kramar
    Om Mig!

    2013-06-15 | 22:50:11

Kommentera inlägget här: